Иновационна Епилаторна система ''Smooth Away Vibe'' за МЪЖЕ И ЖЕНИ за лесно и трайно премахване на косми по цялото тяло

Иновационна Епилаторна система ''Smooth Away Vibe'' за МЪЖЕ И ЖЕНИ за лесно и трайно премахване на косми по цялото тяло

ЗА ПОРЪЧКИ НА ЕДРО( +10 БРОЯ) МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ НА ТЕЛ 0893 556950


ВАЖНО: ПРОДУКТА СЕ ИЗПОЛЗВА И Е ПРЕДНАЗНАЧЕН КАКТО ЗА ЖЕНИ, ТАКА И ЗА МЪЖЕ

Открийте най-популярния продукт за обезкосмяване в Сащ а вече и в Европа. Сензационно нова технология " micro water crystal pad " !

Нежна и гладка кожа по всяко време и навсякъде. Почувствайте удоволствието и комфорта от копринена кожа. В забързаното ни ежедневие, рядко ни остава време за процедури. Доставете си удоволствието от докосването. И при това в уюта и комфорта на Вашия дом. Опитайте!

Използвайте Smooth Away Vibe само в кръгови движения с лек натиск. Не натискайте. Започнете да търкате първо в едната кръгова посока, после в другата. Повторете, докато всички косми са отстранени.

Всяка Smooth Away Vibe ™ Micro-Crystal Pad съдържа хиляди кристални микрочастици, които нежно, но ефективно ексфолират кожата при премахване на косми в същото време.Процеса е бърз и безболезнен.

Може да се прилага както на жени така и на мъже върху всички зони на тялото включително и деликатните !


Епилиране и ексфолиране в едно- благодарeние на новата епилираща система Smooth Away Vibe!

Без болка, без раздразнения, бързо и лесно ще постигнете идеално гладка кожа без косми. Новата епилираща система нежно премахва косъмчетата, ексфолира кожата и я прави нежна и гладка, освен това може да се ползва на всички зони от тялото. Smooth Away Vibe не изкоренява косъмът от корена и не уврежда космения фоликул. Предимството на Smooth Away Vibe пред бръснарското ножче е, че кристалната микрофибърна структура на пластирите премахва космите в дълбочина без да ги реже. По този начин космите стават по-редки и по-меки със всяка следваща процедура. Доставете си удоволствието от докосването. И при това в уюта на Вашия дом. Прилага се на предварително добре почистена кожа с въртеливи движения по посока на часовниковата стрелка и обратно. Да се прилага при косми с дължина от 0,3мм до 3 см.

Забележка:

  • Неправилната употреба и прекомерното търкане на зоните с чувствителна кожа може да предизвика зачервяване или парене!
  • Да не се използва и прилага при прекомерно дълги и твърди косми!
  • Да не се използва от хора с кожни заболявания, диабет, псориазис и др.!
  • Да не се прилага върху възпалена кожа, изгаряния и рани. Когато използвате епилиращата система Smooth Away Vibe върху нежни части на лицето и се получат зачервявания спрете и не използвайте повече!

Комплекта епилираща система Smooth Away Vibe включва:

  • 1 бр.вибрираща мишка с батерия/батерията е включена в комплекта/;
  • 2 размера силиконови приставки по-голяма за зоните на тялото - крака, ръце, гръб и гърди и по-малка за зоните на лицето и деликатните зони;
  • 5 бр. големи самозалепващи се резервни пластири за епилиране;
  • 4 бр. малки самозалепващи се резервни пластири за епилиране;
  • PVC калъф за пренасяне и съхранение;

Двойно Действие - Премахва космите в дълбочина и в същото време забавя растежа им и ги прави по-меки и по-редки.Smooth Away Vibe е Ефективна колкото кола маска, но без никаква болка или обриви след процедурата.Освен Това един комплект може да се използва в продължение на година, което прави епилацията със системата по - евтина. Предимството на Smooth Away Vibe пред бръснарското ножче е, че кристалната микрофибърна структура на Гъбите Smooth Away премахва космите в дълбочина без да ги реже .По този начин космите стават по-редки и по-меки със всяка следваща процедура.

ДОСТАВКАТА ЗА ТОЗИ ПРОДУКТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА Е 6 ЛВ
  • 9.99лв.