Новото чудо на техниката!! Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX с джойстик-дистанционно за телефон

Новото чудо на техниката!! Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX с джойстик-дистанционно за телефон

СТАРА ЦЕНА 35,99 ЛВ  ; НОВА ЦЕНА 29,99 ЛВ

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОТ 12,04,2017 ДО 11,05,2017 ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО


С удоволствие Ви представяме най-новото чудо на технологиятa и най-доброто в момента на технологичния пазар:

 Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX- преобразувай своя телефон в IMAX театър 

  • ВИРТУАЛНИ 3D ОЧИЛА С BLUETOOTH ДЖОЙСТИК  за смартфони ОТ 3,5" ДО 6" ИНЧА:  SAMSUNG GALAXY NOTE 2/3/4 S4 S5 IPHONE 4/5/6 .....и всички мобилни телефони от 3,5 до 6 инча с андроид или IOS ( IPHONE) 
  • С джойстика с блутут ръководите мобилния си телефон със или без да ползвате очилата. Така няма нужда да махате телефона от очилата,
  • Модел 2016
  • Получавате ДЖОЙСТИК КОНТРОЛЕР- блутут дистанционно за телефона ви !
  • С тези очила може да гледате филми, музика и 3D клипове директно от вашият смартфон, да играете игри, да обикаляте по света в различни държави, и какво ли още не....
  • Широки и ясни лещи
  • С възможност за регулиране на дължината на ластичните каиши. Регулиране на лещите !
  • Можете да ги ползвате за гледане на 3D филми и 3D игри на телефона Ви както и за реално изживяване на всяко място на света с GOOGLE MAPS VIRTUAL TOUR( свалете го от GOOGLE PLAY)

Смартфонът се поставя в специален поднос, който се издърпва отстрани на очилата и след това се вкарва обратно.Маншетът-уплътнител е изработен от меко-пореста пяна. Тя обхваща лицето по такъв начин, че потребителя може да носи VR очилата заедно със собствените си очила.Възможност за регулирането на диоптрите в очилата липсва, което не е изненадващо. Също така трябва да се отбележи и наличието на вентилационни отвори в корпуса, което намалява запотяването на лещите и "прегряване" вътре в очилата.На главата VR One се прикрепва чрез два ремъка, преминаващи отгоре и отстрани на главата, така че приличното тегло на конструкцията да е по-балансирано и очилата да не успяват да оказват натиск върху носа. Очилата създават и възпроизвеждат страхотно театър озвучаване след като сложите телефона си в тях- все едно сте на кино или IMAX TЕАТЪР ! Така се наслаждавате на любимите неща още по-приятно.

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК С ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА И 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ с ФАКТУРАТА !!!

телефон за бърза поръчка: 0893 556950

Цената на доставка за този продукт за цялата страна е 7 лв
 

  • 29.99лв.