Смарт Очила ''Excelvan'' с Bluetooth, слушалки, хендсфрии, музика

Смарт Очила ''Excelvan'' с Bluetooth, слушалки, хендсфрии, музика

СТАРА ЦЕНА 39,99 ЛВ  ; НОВА ЦЕНА 29,99 ЛВ

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОТ 12,04,2017 ДО 11,05,2017 ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО


С удоволствие Ви представяме новото чудо на технологиятa:

Смарт Очила ''Excelvan'' с Bluetooth, слушалки, хендсфрии, музика

ВАЖНО:: ОЧИЛАТА СА UNISEX  -  ПОДХОДЯЩИ СА КАКТО ЗА МЪЖЕ, ТАКА И ЗА ЖЕНИ !!

Качеството на сигнала е уникално чисто- както за вас , така и за отсрещната страна с която разговаряте. Обикновените блутут - хендсфрии устройства не предлагат добро качество на звука , но с очилата   EXCELVAN  се наслаждавате на страхотен сигнал, удобство при шофиране, разходка , риболов, дори на работното ви място. Имат 3 копчета на дясната рамка с които ръководите вички функции, приемате разговори, превъртате песни и т.н.

Очилата могат да се ползват като телефон, за целта трябва само да се свържат с Блутут с телефона ви, и вече приемате и провеждате разговори , без да вадите или докосвате телефона си. Особено полезни, безопасни и подходящи при шофиране- разговаряте без да махате ръка от волана.С помощта на BLUETOOTH свързвате очилата с друг телефон или всяко устройство с Андроид или IPHONE . Слушате музика от очилата, просто слагате на  ушите си слушалките които за закрепени за очилата и ръководите функциите от копчетата. Има копчета на очилата с помощта на които превъртате напред, назад, спирате на пауза, пускате и т.н. много лесно и удобно. Слушалките имат възможност за настройка- нагоре-надолу и напред- назад, така са подходящи за всички- деца, жени, мъже. Имат високо ултравиолетово покритие и защита.

Тези Bluetooth смарт очила са перфектна компания за всекидневния ви живот. Перфектна комбинация между UV Polarized очила, хедсфрии и слушалки! Пускате музика, радио и т.н. от телефона си и слушате с очилата.Подобряват визията на пътя при шофиране в мъгла или нощем. Бъдете в крак с технологиите и улеснете ежедневието си. PIN номера при поискване при свързване: 1234

 

Главни функции:

 

  • МОДЕЛ 2016
  • МАРКА : EXCELVAN
  • Bluetooth: Блутута е активен и може да се свързва и работи с  всяко устройство с блутут.
  • Хендфрии за безопасни разговори при шофиране, при разходки без да държите телефона си. 
  • Страхотен моден дизайн
  • Особено полезни и удобни за хора които разговарят много по телефона, сега може да го правите лесно и приятно без да държите постоянно телефона си и с прекрасно качество на звука.
  • Приятни комфортни слушалки за слушане на музика, радио и т.н.
  • UV защита- защитаващи очите ви от вредните ултравиолетови лъчи. Незаменим партньор при шофиране за подобрена визия на пътя и хендфрии безопасни разговори. Много полезни и подходящи за риболов, колоездене, разходки, шофиране.

Цената за доставка за този продукт за цялата страна е 7 лв

 

В комплекта има зарядно USB за зареждане  към лаптоп или компютър. Може да прибавите и зарядно за 220 W (4.90лв) от опцията ''Добави зарядно 220 W по-долу в описанието!! 
  • 29.99лв.

Опции